isZkandar


Welcome



Cak2!!, Welcome to IT blog blog. Thanks for visited my blog hope you guys like it. TAKE NOTE!!! PLEASE USE CTRL + C TO COPY

SEDANG MEMBULATKAN MATA

Board


Anything


facebook.com/iskandar98
Singingsong

Put your song here. Width 240px only.
>>OLDERPOST<< | >>NEWERPOST<<

sparkle cursor for blogger....
Wednesday, 23 June 2010 | | Written by : irfan.


kalau korang mau cursor korang macam yang saye punye pon bole, sila ikot step2 yang saye buat kat bawah ni ek..

1.mule-mule korang wajib download mende ni dulu.. sparkle cursor for blog ,tapi sila jangan save ek, sila pilih open with,kendian pilih notepad,pastu baru klik ok.

2.pastu p kat dashboard, pilih edit HTML and then cari code untuk cari code tu sila tekan Ctrl+F,n masukkan code tu kat dalam petak yang kuar bile korang tekan ctrl+F tu macam pic kat bawah ni

3.pas dah cari code tu,sila masukkan code yang korang download tadi tu kat atas code tadi tu
4.pastu klik save template. siap..!

Labels: